tiistai 23. heinäkuuta 2013

Karavaanari on kaikkien kaveri

Olimme viime viikon reissussa koko perheen voimin asuntovaunullamme. Kävimme PowerParkissa, Marttilassa Turun kupeessa sekä Somerolla paimentamassa. PowerParkissa viime keskiviikkona tein lyhyen tokotreenin Kiian kanssa. Aloitin tunnarilla, joka onnistui ihan mukavasti. Tein myös merkkiä, muutaman ruutuun menon ihan läheltä sekä minikokoisen ohjatun noudon. Tein myös kaukkareiden vaihtoja. Super sai tehdä noudon kilosella.

Viikonloppu menikin paimennuksen parissa Somerolla. Saimme kokoon 12 hengen porukan. Aivan mahtavaa oli saada viettää viikonloppu huippuhauskassa seurassa. Minä kävin paimentamassa Kiian kanssa kolme kertaa ja Superin kanssa viisi kertaa. Tahmean alun jälkeen homma alkoi taas sujua oikein mukavasti mutta täytyy todeta, että molempien tyttöjen jälkikasvu pisti paremmaksi. Saimme nähdä suoranaisia lahjakkuuksia. Paikan päällä oli myös Nancy poika Eetu, joka oli aivan ensimmäistä kertaa lampailla. Eetu edistyi nopeasti hommassa. Kiitos kaikille hienosta viikonlopusta.


Eetu lampailla
 Kuva: Silja Väyrynen


Emmi lampailla 
Kuva: Silja Väyrynen 


Freya lampailla 

Maanantaina lähdin sitten Superin kanssa hakutreeneihin, jotka eivät meneet kovinkaan hyvin. Joko Super oli väsynyt reissusta ja paimennusviikonlopusta tai sitten meillä on motivaatiopula. Super ei nimittäin meinannut lähteä metsään. Lähti sitten kuitenkin ja haukkui tarmokkaasti kolme umpipiiloa jopa niin, että haukku voimistui, kun menin paikan päälle. Teimme neljännen piston puolipakona mutta ei se nostattanut Superia laisinkaan. Teimme heti perään vielä kaksi puolipakoa voimakkaammin kannustaen mutta tyttö oli sitä mieltä, että nyt vasta touhu meni oudoksi. Pitänee tosiaan seuraavissa treeneissä ottaa vain kaksi maalimiestä superhyvällä palkalla ja ilman ilmaisua. Alle pieni nälkä, niin eiköhän ala taas ukkojen etsiminen kiinnostaa.

Tänään olinkin Kiian kanssa tokokokeessa. Emme vieläkään saaneet ykköstulosta mutta tuloksen silti. Saimme kasaan 246 pistettä eli 10 pistettä jäi uupumaan ykköstuloksesta. Tosin jostain ihmeen syystä Kiia ei löytänyt ensi eikä edes toisellakaan tai kolmannella yrittämällään ruutua. Torstaina otamme uudestaan. Huomenna käymme kyllä vetäsemässä pikaiset treenit, jotta saisimme noita liikkeiden loppuja varmemmiksi. Kirjoitan tarkemman kuvauksen kokeen kulusta sivuillemme. Nyt pistän maate sohvalle telkkarin eteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti