perjantai 23. elokuuta 2013

Mölliagilitykisat

Eilen olikin meidän ryhmän vuoro järjestää mölliagilitykisat. Onneksi seurassamme on tehty päätös, että jos työntekijöitä on tarpeeksi, voivat myös ryhmäläiset osallistua kisoihin. Tuomarina toimi ryhmämme vetäjä Aki Korhonen.

Möllien rata oli helppo, vaikka emme me siltäkään nollaa saaneet. Kiia suorastaan hyppäsi puomin kontaktin yli, kun käskin tekemään kontaktin. Ärsyttävää.

Kilpailevien radalla olikin sitten enemmän haastetta. Tuntui siltä, etten kyllä sitten millään pysty selviämään maaliin tuloksella. No, oikeassa olin. Ohjasin nimittäin Kiian väärin 11 ja 12 esteellä eli en tehnytkään 12:sta takaa vaan edestä. Koira meni kuten piti. Minä siis mokasin. Pyysin kuitenkin saada uusia radan heti välittömästi perään. (Meidän mölleissä on siis uusintaoikeus mutta uusintakierrokselta saatua tulosta ei enää lasketa tuloksiin.) Nyt juoksimme 10. Yksi rima tuli alas ja keppien aloituksen jouduin tekemään kahdesti. Mutta hei, me selvisimme tuosta radasta tuloksella. Oli kieltämättä tosi mahtava fiilis tämän jälkeen. 


Olen nyt tehnyt joka ilta Kiialle kaukkaritreeniä. Matkaa ei ole kuin se 6-7 metriä eli sen minkä eteinen antaa periksi. Superin kanssa olemme harjoitelleet joka päivä peruuttamista. Kyllä tekee tiukkaa. Jo kolmena päivänä asiaa on treenattu, eikä vieläkään lähde kunnolla peruuttamaan ;)

Tulevana viikonloppuna haluaisin ehtiä ajamaan yhden jäljet lauantaina ja tekemään jälkien vanhentuessa esineruututreenin. Sunnuntaina menemme hakuilemaan. Toivottavasti ei ole metsästäjiä paikan päällä. Sunnuntaina olisi tarkoitus myös ajella illasta Pieksämäelle tokoa treenaamaan. Täytyy kyllä myöntää, että viime koe kieltämättä hieman lannisti tätä tokointoa, enkä ole näin ollen lähdössä ensi kuussa en Pieksämäelle enkä piirinmestaruustokokokeeseen. Tai no joo, olen kyllä menossa piirinmestaruustokokokeeseen mutta liikkurin ominaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti