torstai 24. huhtikuuta 2014

90 cm

Eilen meillä oli agilitytreenit. Tein ensimmäisellä kierroksella ohjausharjoituksia matalilla hypyillä (30 cm). Tein ensin pätkissä ja sitten kokonaan. Super kyllä teki ihan kivasti, vaikka meinasi jäädä vähän kiinni palkkaajaan.


Välissä tein merkkiä niin, että vein ensin ohjatun noudon kapulat taakse. Tällä kertaa Super kyllä teki ihan siedettävän vauhdikkaat merkit jokainen kerta. Jumppasimme myös kaukkareita. Edelleen vaihdot eivät ole teknisesti puhtaita mutta nyt kun koe on noin lähellä, en voi alkaa vaatia niitä. Näillä mennään nyt lauantaina ja katsotaan mitä tuleman pitää.

Toisella kierroksella jäin tekemään hyppytekniikkaa. Rakensin Superille perussarjan eli neljä matalaa agilityestettä (välit 4-6-6-9) ja viimeinen pk-este. Ensimmäinen korkeus oli 5 lautaa ja viimeinen 9 lautaa. Korkeimmillaan este oli siis 90 cm korkea. Super teki hienot hypyt. Eteni esteelle vauhdikkaasti ja oli todella itsevarman oloinen. Otti korkeimmassa korkeudessa kosketusta tai siis potkaisi sitä alastulossa. Varsin rohkaiseva treeni...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti