keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Voi elämän kevät

Tajusin sitten eilen, että minähän voinkin mennä kaukalolle treenaamaan, vaikka kello oli jo reilusti yli puoli 8. Aivan mahtavaa, että kevät ja kesä tulee. Pääsen toteuttamaan itseäni treenikentillä vaikka joka ilta. :)

Tein Superille alkuun ruudun merkkiä ja pari ruutuun lähetystä. Merkit ovat vielä about 60 prosenttisesti minun makuuni turhan hitaita. Kyllähän se sinne laukalla menee mutta pääsisi pinkomaan lujempaakin. Tässä on varmaan kyse palkkauksesta. Minun pitää ottaa tähän jotain vähän vauhdikkaampaa esim. narupalloa tai jotain muuta vastaavaa. Palkkasinkin itse asiassa ruudusta narupallolla ja se muutti Superin ilmettä. Tein tämän jälkeen ohjattua ja kun ihminen on pässi, niin ihminen on pässi. Tottahan toki halusin haetuttaa ruudun puoleisen kapulan, minkä vuoksi Super taas tähyili ruutuun. No, tämän tajuttuani haetunkin ensin vasemman ja sitten vasta oikean, niin ei ollutkaan mitään ongelmaa.

Näiden jälkeen teimme hieman zetan seuraamista ja sitten erikseen noita stoppeja. Nämä onnistuivat hyvin. Aivan lopuksi tein pari metallinoutoa tasamaanoutona, kun ei ollut sitä hyppyä. Ei ongelmia. Päätin treenin kaukkareihin. Takapalkkana kiellettyä nakkia ja sitten lapanen jalkojen viereen. Tämä tuntui toimivan. Ei ehkä niin hyvin mitä lapanen jalkojen edessä mutta kuitenkin. Saimme ihan hyvät vaihdot. Seuraavalla kerralla ei kaukkareita nakeilla. Tämän olen todennut jo useamman kerran mutta silti sitä pitää yrittää pilata hyvin rakentuva liike liian korkealla vireellä. Voi minua...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti