maanantai 5. toukokuuta 2014

HAKUTREENI x 1 TOTTISTREENI x 2

Loppuviikko meni sittenkin ihan haun ja tottiksen parissa. Haussa keskityin ilmaisuihin niin, että Super näki haamut ja sitten lähetin tytön haamuille. Ensimmäisellä ukolla äänenavaus eli n. 15 haukkua, toisella niin kauan, että pääsin rämpimään paikalle, kolmannella n. 30 haukkua ja neljännellä vain 5. Onnistunut ilmaisutreeni Hyyperiltä.

Perjantaina kävin tekemässä tottista lelupalkalla. Seisominen oli hieman hakusessa mutta muutoin treeni oli kyllä hyvä. Teimme pienen tauon jälkeen Annan neuvojen mukaisesti merkkitreeniä kapuloilla. Siinä aivan merkin taakse laitetaan ohjatun noudon kapulat, joista Superin täytyy luopua. Jos se onnistuu tässä, ei niiden pitäisi aiheuttaa ongelmia kauempanakaan. Aluksi Super oli hieman kummissaan mutta alkoi pian tajuta mistä harjoituksessa oli kyse. Saimme siis muutaman ihan kivan merkillemenon. Sain hieman noottia siitä, että tahdon palkata koirani enemmän suoritteesta, enkä reaktiosta.

Lauantai meni EK-kokeen talkoissa mutta siinä välissä pääsin tekemään lyhyesti tottistreeniä, joka sujui myös tällä kertaa oikein hienosti. Metristä emme tehneet. Kokeillaan sitä kotipihassa tai jossain... Tällä viikolla jos ehtisi tekemään edes yhden jäljen, esineruudun ja vähän hakua, niin hyvä olisi mutta voi olla, että Kiialla on muita suunnitelmia pääni menoksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti