perjantai 15. elokuuta 2014

Varovaista treeni-innon herättelyä

Tällä viikolla olemme aloitelleet "varovaisesti" treenailun uudestaan. Tiistaina kävin Kiian kanssa Salmen koulutuksessa. Aikahan oli Superille varattuna mutta minä hullu kun ajattelin vielä yrittää tänä syksynä tuota PK-puolta, niin sitten ne tokopanokset olisi laitettava Kiiaan. Tosin Kiiallekin on yksi jälkikoe katsottuna... Pitäisi vielä metsäänkin päästä. :)

Enivei, Kiian tokotunti meni hienosti. Muutama aivopieru mahtui mukaan mutta Salmen mukaan kyse on pitkälti siitä, että minun varsin "epärauhallinen" temperamentti on omiaan tukemaan Kiian kiihkeää luonnetta. Suorastaan sysään Kiian virheisiin. Nyt pitäisi laittaa tilaukseen aimo annos rauhallisuutta. Löytyisikö mistään lobotomiaan erikoistuneita hemmoja? Teknisestihän Kiia on jopa parempi kuin Super mutta sitten onnistun aina jotenkin sössimään ohjauksen ja ajan koiran ylivireessä virheisiin. Kuka pelastaa pikku Kiian karmealta ohjaajaltaan? :D

Keskiviikkona hakuilimme Superin kanssa pitkän tauon jälkeen. Neljä ukkoa, suora palkka ja silleen. Meni hyvin. Teimme vielä tarkkuusetsinnän. Suoritus oli todella hieno. Tarjosi nenäkosketusta ilmaisuksi. Tällä mennään. Tämän jälkeen kävimme vielä tottistelemassa. Metrisestä emme siis tehneet. Satsaan nyt siihen A:han mutta tuo pirulainen kiersi paluumatkan. Nyt pitää rakentaa motivaatiota noille esteille oikein urakalla. Tiedän Superin pystyvän siihen. Onhan se ennenkin pystynyt. Nyt vain palkkaus kohdilleen niin eiköhän irtoa.

Eilen kävimme pitkästä aikaa juoksulenkillä. Nyt tavoitteena olisi käydä juoksemassa maastossa sen kolme kertaa viikossa. Tämän lisäksi alan juoksuttaa tyttöjä pyörällä. Mummokoira saa jäädä pyöräilystä sivuun mutta Kiia ja Super saavat kyllä kyytiä. Mummokoiralle kaavailen rallytokokisoja marraskuulle. Kiialle on buukattuna nyt neljä tokokoetta. Katsotaan miten niissä käy. Joko pääsisimme juhlimaan uutta valiota? Kaikille epäilijöille tiedoksi, että kyllä minä tuosta keskimmäisestäkin valion leivon... Sitä en osaa sanoa meneekö siinä kuinka pitkä aika mutta uskon vahvasti, että pystymme siihen.

Tänään tai huomenna jos pääsisi vielä tottistelemaan molempien tyttöjen kanssa, niin olisipa luksusta. Sunnuntaina meillä onkin kasvattipäivät Nokialla. Aamupäivä aksaillaan ja iltapäivä tokoillaan. Ensi viikolla varmaan pitäisi ehtiä ajamaan edes yksi jälki, kun eihän EK:hon ole enää kuin 9 päivää, enkä ole ajanut jälkeä kuukausiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti