maanantai 27. tammikuuta 2014

Ihanaa, tokoa, ihanaa!

Lauantaina ajelimme pitkästä aikaan (tuntuu ikuisuudelta) Pieksämäelle treenaamaan tokoa porukassa. Otin mukaan myös videokameran, jolla sitten Heidi ja Leila kuvasivat sekä Superin ja Kiian treeniä. Pieksämäellähän yleensä treenaamme kokeenomaisesti eli liikkeet tehdään liikkuroidusti ja palkkaus vain liikkeen lopussa. Ensimmäinen seuraamisemme Superin kanssa ei päätynyt nauhalle ja toisessa se sitten edistikin, mitä (aikuisten oikeasti) Super ei yleensä tee. Treeni meni varsin mukavasti kaukkareihin asti. Kaukkareissa vire oli liian korkea, eikä Super kyennyt ei sitten yhtään tekemään oikealla tekniikalla vaihtoja. Jätimme leikin sikseen. Kiia oli suorastaan vallaton, kun pääsi kahden viikon tauon jälkeen kehiin. Nyt kun en ole tehnyt edes mitään pientä treeniä kotosalla Kiian kanssa. Tämä virtaisuus näkyi mm. seuraamisessa pomppimisena sekä osittaisena kontaktin herpaantumisessa. Muuten treeni oli varsin bueno. Kyllä tykkäsin. Kaukkareissa oppi alkaa mennä perille. Tosin vielä seisomisesta istuminen ei onnistu kisamatkasta mutta onneksi muut vaihdot ovat jo aika hyvät. Minä kuvasin myös Oivan treeniä. Seuraavalla kerralla kuvaan sitten myös Ekun ja Laran treenin ja koostan niistäkin videon.

Kuvassa kuusi tulevaa FI TVA:ta, eikös juu?
Tässäpä teille ihmeteltäväksi Superin treenivideo. Ja juu, tiedän kyllä virheet, joita teen mm. seuraamisessa. Käsi sydämellä voin vannoa, etten yleensä ole tuolla tavalla kallellaan koiraan päin mutta perskutarallaa, kun se niin mahdottomasti edisti... Luoksetulon ensimmäinen stoppi olisi saanut olla vielä napakampi. Ruudun merkki ja itse ruutuun menokin olisi saanut olla vauhdikkaampi. Ohjatun noudon merkki olisi saanut olla nopeampi. Tunnari oli bueno. Myös metallinouto oli hyvä mutta se ei tallentunut nauhalle. Kaukkarit, no, kaukkareista jo mainitsin, ettei niitä kehtaa julkaista. Ei vielä.

 

Kiian treenistä sen verran, että seuraaminen ei ollut kovin hyvää mutta tämä meni kyllä nyt ihan yli-innokkuuden piikkiin. Eihän Kiian paikka ole koskaan aivan täysin korrekti mutta Kiian kohdalla pidän tärkeämpänä sitä, että kontakti pysyy. Zeta oli ok, vaikka se ei nyt kokonaan nauhalla olekaan. Uskotteko minua silti? ;) Luoksetulon stopit olivat hyvät. Saisihan se rontti elmeri mennä vielä nopeammin maahan mutta kyllä tämä minulle kelpaa. Rytmi pysyy samana kaikissa väleissä, ja Kiia tekee pysäytykset heti käskyn saatuaan. Ruudun merkki ja itse ruutuun meno ovat kyllä kivat. Ruudussa tuon haistelun kun saisi vielä pois, niin olisin tyytyväinen. Maahan mentiin ihan ensimmäisellä käskyllä. Ohjattu nouto oli hyvä. Merkkikin tuli tällä kertaa tehtyä. Tunnarissa piti vähän alkuun rauhoitella ja lopussa vapautin Kiian ennen sivulletuloa. Tästä tämä tepastelu. Metallinoutoa en viitsinyt tehdä, kun oli sen verran kylmä ja kun siinä olemme ottaneet takapakkia. Kaukkareissa on vielä himpun verran hiottavaa. 


Tässäpä vielä video Oivasta: http://www.youtube.com/watch?v=Ci96MdE0KXY&feature=youtube_gdata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti