torstai 16. tammikuuta 2014

Treeniä häiriössä ja yksi tokokoe

Viime torstaina menimme Jyskään treenailemaan porukassa. Saimme häröiksi kentälle työkaverini Seijan ja seurakaverini Elisan. Seija huuteli "maahan"-käskyjä ja hengaili Hissun kanssa kentällä omia treenejä tehden. Elisa treenaili Pinnan kanssa mutta ehti onneksemme hieman katsomaan meidänkin perään. Elisa liikkuroi meille seuraamista ja huomasimme, että liikkuroituna seuraamisen käännökset menevät paljon huonommin kuin silloin, kun teen niitä itse. Tajusimme, että tämä johtuu siitä, etten valmistele Kiiaa käännöksiin vaan käännän päksäytän suorilta, kun käsky tulee. Kun keskityin käännöksiin, onnistuivat ne huomattavasti paremmin.

Superin kanssa Elisa neuvoi kaukkareihin tunnetilan muuttamista. Superin vire on saatava alemmaksi niissä. Ruokapalkka nostattaa sitä, joten vireen laskua voisi joko turhauman kautta yrittää tai sitten yllättämällä Superin. Yllättäminen tapahtuu esim. lähettämällä Super ensin ruutuun ja sen ollessa siellä käskeäkin siellä tekemään vaihtoja. Turhauman kautta taas aloitetaan taas alusta ilman palkkaa tyyliin "o-hoh ja ei ku alusta". Tämähän toimii erinomaisesti Kiian kanssa, kun se on sen verran sitkeä yksilö. Superin kanssa en ole tuota hirveästi joutunut tekemään mutta pitänee yrittää. Takapalkka on nyt joka tapauksessa otettava pois.

Perjantaina kävin Kiian kanssa maneesilla vähän varmistelemassa ruutua sekä jotain muuta nopeaa. Aivan lopuksi sain apua paikkamakuun aloituksiin. Lauantainahan meillä olikin tokokoe Varkaudessa. Koe meni tyystin penkin alle ensimmäisen nollamme jälkeen. Kun nollatili oli saatu auki, ei loppua näkynyt. Lauantain jälkeen emme olekaan treenailleet muuta kuin paikkaistumista ja kaukkareita kotosalla. Pakkasella ei oikein kiinnosta lähteä ulos - varsinkaan illasta myöhään. Varmaan treenaillaan paremmin taas viikonloppuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti