sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Karusellitreeniä Kiialle

Perjantaina kävimme Taitavilla Tassuilla vähän tekemässä tarkkaavaisuustreeniä Kiialle ja Nastalle perusaksatreeniä. Nasta muuten tekee jo täysin kisnaomaisen keinun. Enää ei tarvitsisi muuta kuin opetella kepit kunnolla, niin johan minä tuon kanssa kisakentille lähden. 

Kiian treenin teemana oli tarkkaavaisuustreeni. Hallin toiseen päähän laitoin hypyn ja putken ja toiseen ruudun sekä ruudun taakse keinun ja sivulle kepit. Lähetin Kiian ensin korkealle merkille kiertoon ja sieltä hypyn kautta putkeen ja sieltä suoraan ruutuun. Aivan loistava suoritus. Sitten tein ohjattua noutoa siten, että kapulat olivat putken ja ruudun välissä. Merkin oikealla puolella kepit. Vasemmanpuoleisen kapulan nostin pöydälle. Aloitimme vasemmasta. Kiia ei sitten millään meinannut ymmärtää missä se kapula oli. Onnistuimme kuitenkin lopuilta tässä. Sitten oikeanpuoleista kapulaa. Kiia meni kepeille, Kiia meni ruutuun, Kiia teki sitä sun tätä, mutta ei hakenut kapulaa. Onnistuimme kuitenkin lopuilta hakemaan oikeanpuoleisen kapulan. Sitten teimme hypyn ja putken kautta tunnareille. Nämäkin onnistui hienosti kolme kertaa. Ei nostellut yhtään toisia kapuloita. Aina väliin tein siis Nastan kanssa aksatreeniä. Aivan lopuksi teimme sitten kaukkareita ja nekin onnistuivat loistavasti.

Vähän ehkä näkyy huonosti mutta edessä merkki ja oikealla ruutu, keinu sekä puolikkaat kepit.

Korkeampi kartio, hyppy sekä putki oikealla

Kiia putkesta tunnareille

Sitten vielä yksi "kuriositeetti". Meillä on portti kodinhoitohuoneen ovensuussa. Se on 83 cm korkea. Super on nyt tällä viikolla tullut sen yli kahteen otteeseen. Superhan ei pääse ottamaan tähän vauhtia, kun ovi on automaattisesti vähän rauollaan tai kuten perjantaina kaikki koirat olivat portilla. Mutta kun motivaatio on tarpeeksi suuri, tulee tyttö tämän portin yli onglemitta.Tästä tuli itselleni mieleen, että PK-metrisellä meillä on joko liian huono motivaatio tai sitten minun pitäisi lähettää lähempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti