sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Laatuaikaa rakkaani kanssa

Eilen matkasimme Pieksämäelle treenamaan tokoa. Otin mukaani vain Superin, sillä aikaa oli varattuna vain sellaiset kaksi tuntia, ja meitä oli kuitenkin useampi tulossa. Tein hyvin lyhyesti seuraamista ja sitten vähän enemmän peruuttamista. Meillä on tässä nyt sellainen positiivinen ongelma, että kyllä, Super peruttaa todella taitavasti mutta tahtoo vähän lähteä lapasesta eli peruuttaa about 1-2 metriä takana. Lähtee nimittäin liikkeelle yhtä liukkaasti kuin talonmies peltikatolta. Tähän nyt pitää alkaa puuttua siten, että palkkaa etupalkalla jo ensimmäisestä askeleesta, jolloin Super on vielä rinnalla. Pitää myös testata onko eroa, jos lähdenkin liikkeelle oikealla jalalla.

Zeta oli hyvä. Luoksetulossa oli taas ongelmaa maahanmenon kanssa. Super tekee pätevän stopin siihen. Tätä on nyt mietittävä, mistä tämä virhe johtuu. Annan varmaan jotenkin hassusti sen käskyn tai sitten Super on jäänyt johonkin vartaloapuun kiinni (esim. pään nyökkäys tai jotain). Pitänee ottaa videolle seuraava treeni ja tutkailla sitä. Kokeilen myös pelkän käsmerkin antamista.

Ruudun eteenlähetykset olivat hyvät. Myös itse ruutuun meno oli riittävän vauhdikas. 

Ohjatussa noudossa oikea kapula tuotti ongelmia silloin, kun olin vienyt kapulat valmiiksi. Tätä on siis vahvistettava. Treenasin sitten kapuloilla pysähtymistä ja sieltä uudelleen ohjaamista :)

Tunnari oli hyvä ja kaukkarit olivat muuten hyvät paitsi, että ekaan tarvittiin kaksi käskyä. Kaukkareissa annan nyt käsimerkit muihin vaihtoihin paitsi maahanmenoon.

Ja sitten tämä hyppykiertohässäkkä... Kuvassa esteet ovat keskenään 7-8 metrin päästä toisistaan - ja ihan tarkoituksella. Tällä välillä saan jo Superin lähtemään merkin kierrolle. Suunnat sujuvat, kuten myös hyppy. Loppupalautuksia pitää vielä treenailla kotipihassa ahkerasti.

Kiertohyppynouto ja sankari itse :)
ja treeniseurakin oli parasta A-luokkaa! Kuvassa Heidi ja pätevä Ekku
Ekku tekee hienoa työtä Heidin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti