perjantai 29. tammikuuta 2016

Vasen kadoksissa

Tiistaina oli tapamme mukaan vuorossa agilitya. Alla näet illan teeman. Kiian kanssa vedin radan läpi kolme kertaa onnistuneesti. Okei, ettei nyt ihan menisi liioittelun puolelle kerttonee, että yhdellä kerralla vedätin kymppiputkelta aika reilusti ja Kiia rikkoi renkaan. Hyppäsi sen jotenkin hassusti. Kepit tuon kasiputken jälkeen eivät myöskään menneet aivan täysin tyylikkäästi, kun Kiia syöksyy aika lujasti putkesta edessä häämöttävälle hypylle. En oikein saa Kiiaa kiinnittämään huomiota minuun sen ollessa putkessa, vaikka kuinka huutelen... Hallintaan sain Kiian vasta sitten, kun se oli ehtinyt edetä jo sen pari kolme metriä putken jälkeen.


Nastan kanssa rata onnistui myös, mutta eihän se ihan sellaista suu vaahdossa menemistä ole. Kepit olivat vaikeat "väärältä puolelta". Muuten meni kyllä ihan kivasti. Kun Kiia ja Nasta odottivat vuoroaan, tein Superin kanssa pihalla tokotreeniä. Illan aiheena oli EVL:n noudot eli pitkä liike, ja siinäkin lähinnä merkin kiertoa, ohjattu sekä tunnari. Merkin kierrot onnistuivat. Ensimmäisellä kerralla joutui taas hetken miettimään mutta sitten se alkoi sujua hienosti. Ohjatussa sen sijaan vasen oli kokonaan kadoksissa. Koska treenasin yksin, saattoi kapulat olla vaikeasti havaittavissa pimeällä pihalla. Tosiasia on kuitenkin se, että Superille vasen on aina ollut vaikeampi. Teimme sitten vasemmalle kääntymisiä. Sitten teimme tunnaria niin, että kapulat olivat ensin X, sitten T ja sitten D ja sittten lopuksi M. Mikään näistä ei tuottanut Superille ongelmia. Toisaalta olenhan opettanut Superille tunnarin niin, että maahan on laitettu se about 30-40 kapulaa. Muodostelmalla ei ole ollut väliä. Lopuksi teimme vielä merkin kiertoa ja hyvinhän se onnistui.

Tänään matkasin Pieksämäelle treenaamaan Eikan ja Hemmon kanssa. Pieksämäellä teemme kisaomaisia treenejä, joissa palkkaan vain liikkeen lopussa. 

Paikkaistuminen: no problem
Paikkamakuu: maahanemno no problem, luoksetulo: loppuperusasento aavistuksen verran vino
Seuraaminen: muuten hyvä, yksi täyskäännös aavistuksen verran väljä, peruuttamisessa oli aavistuksen verran liian kaukana ja vinossa
Zeta (S-M-I): erinomainen!
Luoksetulo: erinomainen stoppeja myöten! Tällaista luoksetuloa ei olekaan nähty vähän aikaan... Tiedänpä nyt, että osaa se!
Ruutu: Tyhjään lähetys ok, ruutunmeno ok, ruudusta meinasi ennakoida luoksetuloa
Ohjattu (vasen): Ekalla kerralla meinasi lähteä vasemmalla olevalla ruutuun mutta toisella kerralla, kun näytinkin suunnan oikealla kädellä, haki hienosti kapulan
Pitkä liike: tämä onnistui todella hienosti ihan kisaomaisena liikeenä! Vau!
Tunnari: erinomainen!
Kaukkarit (i-s-m-s-i-m): erinomaiset vaihdot!

Aivan lopuksi teimme vielä pari merkin kiertoa kissanruoalla ja ne olivat todella hyvät. Vähän meinasi jäädä ennakoimaan stoppia mutta kun näytin palkkapurkkia, tulihan se sieltä. Noita stoppeja ei kyllä uskalla ottaa hirveän usein, kun alkaa heti vaikuttaa itse kiertoon.


Parhaimmat treenikamut 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti