sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Tokoklinikka

Eilen ajelimme aamusta Längelmäelle treenaamaan tokoa koko päiväksi. Päivään osallistui yhteensä 9 ohjaajaa. Itse treenasin sekä Superin että Kiian kanssa. Super oli muuten ihan iskussa mutta ohjatussa noudossa suunnat olivat hukassa. Myös Kiialla olivat suunnat hukassa. Tein kumpaisenkin kanssa seuraamista. Superin kanssa tein hieman kahden merkin kiertämistä. Se ei vielä ottanut tulta alleen mutta kyllä se tästä. Pitänee vaihtaa merkit joksikin muuksi kuin ohjatun tai ruudun merkiksi, koska Super helposti hakeutuu "merkille", eikä lähde kiertämään sitä. Tein myös uudella menetelmällä ruudun paikkaa. Tähän tarvitsemme vielä paljon treeniä. Tunnari oli hyvä. Myös kaukkarit olivat hyvät - tosin nekin pussien kanssa. Ruutuun Super meni aika laiskasti. Lienee uuden paikan tuoman epävarmuuden takia. Tähän minun on keksittävä nyt jotain todella sytyttävää.

Kiia teki paremman ruutuun menon. Myös tunnari oli hyvä. Tein myös jääviä mutta niissä Kiia sekoili alkuun. Kaukkareissa Kiia oli malttamaton. Ohjatussa suunnissa jouduin auttamaan. Kiia oli jotenkin vaisu virheen sattuessa. Yleensähän Kiia ei ota virheistä itseensä mutta nyt jotenkin oli epävarma ja haki minusta tukea. Lienee kevättä ilmassa... ;)

Meillä oli kyllä todella kiva päivä. On erityisen palkitsevaa kasvattajalle nähdä miten taitavia näistä minun pienistä onkaan kasvanut.

Tokoklinikan kasassa (yksi uupuu kuvasta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti