keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Hiki virtaa ja balalaikka soi

Eilen menimme shelttivahvistuksemme kanssa myöhään illasta treenaamaan agilitya. Minä kun luulin, että pääsisin jotenkin helpommalla Nastan kanssa... Kyllä piti tämänkin (tulevan) mummon pistää töppöstä toisen eteen, jotta pysyin Nastan vauhdissa. Teimme lähinnä hyppyjä ja putkea. Harjoittelimme etenemistä kaarteella, etenemistä niin, että lopussa oli "sivuttaishyppy". Tämän lisäksi teimme vähän takaakiertoja sekä pakkovalssia. Ehdimme ottaa myös pari kolme kertaa A:ta.

Noissa etenemisharjoituksissa kyllä piti juosta ja lujaa niin, että hiki virtasi radion pauhatessa takana. Pirkko sparrasi meitä uudestaan ja uudestaan ja lopuilta onnistuin ehtimään viimeiselle esteelle niin, että sain Nastan ohjattua esteen taakse. Huh huh. Pitänee ottaa joku kerta kamera mukaan, niin saadaan jotain liikkuvaan kuvaankin.

Tänään on vuorossa taas agilitya ohjatussa ryhmässä. Superin kanssa jos tekisi vähän tokoa parkkiksella. Joululomalla lupasin treenata ahkerasi Nastan kanssa keppejä ja keinuja. Pirkko pitää meille tasokokeen tammikuussa, kun palaa etelästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti