tiistai 16. syyskuuta 2014

Tandemtokoilua ja palastelua

Taisipa minun vatsan oireilu johtua lauantai-iltana naamaani ahtamasta KOKONAISESTA pitsasta, kun jo eilen olin kuitenkin kunnossa. Ahneella on p....nen loppu. :P

Eilen innostuin vetämään merkki-, tunnari- ja kaketreeniä samanaikaisesti Kiian ja Superin kanssa meidän takapihalla. Käskin ensin tytöt merkille ja siitä palkka tai sitten välistä siitä suoraan noin 20 metrin päähän tunnareille. Tunnareita oli maassa noin 8-10 + kaksi omaa. Ensialkuun tytöt vähän ihmettelivät mutta kyllä ne pian jutun juonesta pääsivät kiinni. Kiiakin teki kiireestä huolimatta tarkkaa työtä ja toi aina oman. Super ei nyt tuosta kilpailutilanteesta niin hirveästi kierroksia ottanut mutta olipahan vaihtelua tämäkin. Tätä sitten jatkettiin ja välistä otettiin kakeja tandemina. Laitoin siis tytöt vierekkäin makaamaan ja käskyn molempia. Olipa kiva katsella, kuinka hienosti tytöt osasivatkaan kaken vaihtoja. Kuvasin pienen pätkän kamerallekin. Siirtelen tänne, kunhan joudan, jos joudan.

Tänään vuorostaan kävelimme pienempien poikien ja tyttöjen kanssa sataman puistoon, jossa pojat leikkivät kiipeilytelineessä ja keinussa ja tytöistä Kiia ja Super pääsivät tekemään seuraamista, zetan jääviä sekä ohjatun suuntia namikupeilla. Nyt Super lähti jokaisella kerralla aina oikeaan suuntaan ja laukalla. Selkeästi nämä pari treeniä on auttanut Superia samaan itseluottamusta näihin suuntiin. Tein samanlaisen treenin myös Kiialle, sillä ei tuollaisesta helpotetusta treenistä nyt hirveästi varmaankaan haittaa ole. Huomenna jos ottaisi agilitytreenien yhteydessä luoksetulon stoppeja, hyppynoutoa ja ohjatun merkkiä + kenties kapulan korrektia nostamista, niin hyvä olisi. Teimme muuten ennen satamaan menoa pk-pressuestettä tandemina. Molemmat tytöt pääsivät ongelmitta 80-senttisen yli. Kerran jopa ihan vierekkäin... siis pallon perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti