torstai 8. tammikuuta 2015

Loppiaistoko - toka EVL1

Tiistaina lähdimme pakkasesta huolimatta Pieksämäelle tokokokeeseen, vaikkakin aamulla herätessäni teki mieli jatkaa unia.Olin vähän kahden vaiheilla kumman kanssa mennä kokeeseen, kun Super on täysin karvaton mutta olen nyt sen kanssa treenaillut enemmälti. Sen sijaan Kiia on lähes täydessä karvassa mutta tuon raivoapinan kanssa ei olla tehty ihan niin napakasti hommia mitä tarve vaatisi. Katselin tyttöjen liikkumista maanantai-iltana lenkillä ja koska Kiia nosteli tassujaan ja Super ei, valinta oli selvä. Super sai lähteä kokeeseen pakkasta uhmaamaan. Mittari näytti ajomatkalla -23 ja jo ehdin pelätä, että mitähän tuleman pitää. Pieksämäellä pakkasta oli vain sen 19 astetta ja hallissa tuosta vielä kymmenen astetta vähemmän. 

Paikkaistumisessa Super oli liikutellut tassujaan ja sai sen vuoksi 9. Paikkamakuusta tuli täysi 10. Seuraaminen oli varsin hyvää. Parissa oikealle käännöksessä ja yhdessä täyskäännöksessä oli löysyyttä. Saimme siitä 8,5, mihin olen todella tyytyväinen, sillä ylisympaattinen Pehkosen Mauri on tiukahkon tuomarin maineessa. Zeta (s-i-m) meni muuten hyvin mutta istumisesta jouduin antamaan toisen seuraamiskäskyn. Tämä oli kokeen pakollinen Höröttimen hööpötys. Saimme sen vuoksi zetasta 8. Luoksetulon stoppi vähän valui ja loppuperusasento oli hieman vino. Saimme luoksetulosta 7. Ruudun merkki olisi saanut olla nopeampi. Saimme siitä 9. Koska yksilöliikkeet tehtiin kahdessa osassa, ehdin käydä välissä lenkillä. Laskeskelin siellä alkuun pisteitä ja jo alkoi tulla lannistavia ajatuksia päähän mutta sitten ajattelin, että hemmetti, nyt minun pitää keskittyä ja kyllä me osaamme, kunhan itse olen kartalla. Pistelasku pitää unohtaa.

Superin partakarvatkin olivat huurussa.

Ohjattu tehtiinkin takaseinästä etuovelle päin niin, että ruutu oli siinä ihan vieressä oikealla. Totta kai me saimme oikean kapulan. Ennen kapuloiden paikallevientiä Super tsiikaili ruutua siinä vieressä, ja minä jo ehdin pelätä pahinta. Sitten kun liikkuri laittoi ensimmäisen kapulan maahan, Super tsekkasi sen ja nosti kontaktin. Ajattelin, että nyt on tyttö kartalla. Onneksi! Merkki oli kuitenkin hieman epävarma mutta hienosti Super haki oikean kapulan. Saimme ohjatusta 8 hitaan merkin vuoksi. Metallinoudon paluu oli hidas ja perusasento taas hieman vino. Saimme siitä myöskin 8. Tässä vaiheessa alkoi kyllä jännittää. Onhan minulla nuo pisteet niin tiukasti päässä, että vaikken nyt niitä laskeskellutkaan, niin tiesin, että nyt ei ole varaa mokata oikein enää mitään. Tunnari olikin hieno perusasentoa myöten. Saimme siitä 10. Kaukkarit olivat muuten todella hyvät mutta istumisesta seisomiseen tarvittiin kaksi käskyä. Saimme kaukkareista 8. Näin ollen Super teki jo toisen ykköstuloksensa 270,5 pisteellä. Sijoituimme luokassamme toiseksi ja saimme kotiin vietäväksi hienon pystin. :)

Wanna-be FI TVA Super

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti