perjantai 2. tammikuuta 2015

Hassu merkkitreeni ja kenraali

Tiistaina kävimme Peurungan parkkipaikalla tekemässä merkkitreeniä, jossa mukana oli kuusi erilaista merkkiä.Super selvitti ongelmitta kuudesta viisi mutta matalaa keltaista jouduttiin hieman hakemaan. Ihmettelin tätä itse ensin  mutta nyt kun katson kuvaa, ei kyllä ihmetytä laisinkaan. Matala keltainen tuskin erottuu lumesta.
Näistä vaikein oli yllättäen matala keltainen.
 Treeni meni siten, että minulla oli merkit alla olevan kuvan tavoin. Neliöt ovat ruutuja. Välistä lähetin tuolta yhdeltä merkiltä ruutuun mutta pääpaino treenissä oli kuitenkin merkeissä.
Merkkitreenikuvio
Aloitimme vuoden treenaamaalla Pieksämäellä. Myös Nämppä pääsi tekemään kaikki EVL-liikkeet. Tulipahan huomattua kaksi asiaa: 1) Nämppä ei ole aikaisemmin tehnyt zetaa 2) kaukkareissa minulla on aivan eri käskyn junnuille kuin heidän äidilleen. Seuraaminen ei ollut kaksista mutta muutoin Nämppä kyllä suoritti liikkeet hienosti. Tuloksen saaminen on hyvin mahdollista, jos vain ikä ja terveys sen sallivat. Super teki noin muuten hyvän treenin mutta mahtui siihen muutama meille entuudestaan tuttu virhe: 1) ruudussa mentiin maahan oma-aloitteisesti ja aika lähelle ruutunauhaa 2) ohjatun noudon merkki oli hidas 3) ohjatun noudon kapulalle taas syöksyttiin 4) kaukkareissa ennakoi seisomisesta maahanmenon. Loppiaiseksi on luvassa kovaa pakkasta. En nyt tiedä olisiko sittenkin viisampaa lähteä kokeeseen Kiian kanssa, jolla on kuitenkin täysi turkki päällä. Kiiankin treeni oli varsin hyvä mutta mahtui siihenkin muutama Kiialle tyypillisesti outo virhe: 1) ruutuun mentiin sivusta 2) ohjatussa ei meinannut mennä merkille (tämä on tosin meille jo tuttua), 3) tunnarissa meinasi nostella toisia kapuloita ja 4) hyppynoudossa piti sekunnin harkinta-ajan. 

Että näissä tunnelmissa sitten kokeeseen... Nasta pääsi päivän päätteeksi rallattelemaan vieraalla kentällä ja vierailla esteillä vähän hyppyjä, rengasta ja putkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti