maanantai 7. lokakuuta 2013

Janatreeni

Eilen aamulenkin yhteydessä kävin tekemässä Superille viisi janaa, joista kolme vasemmalle ja kaksi oikealle. Janojen pituudet vaihtelivat varmaan 20 metristä yli 40 metriin. Vanhenemisaika jäi alle tuntiin. Jokaisen jäljen pituus oli noin 20 askelparia ja lopussa oli keppi.

Ensimmäinen jana lähti siis vasemmalle. Super eteni hienosti yli 15 metriä mutta sitten alkoi kaartaa jäljen suuntaisesti vasemmalle. Pyysin palaamaan luokseni ja lähetin eteenpäin. Super nosti jäljen ja ajoi jälkeä varsin vauhdikkaasti. Ajoi siis kepin yli ja lähti jäljestämään jo seuraavan janan jälkeä. Otin tytön pois ja pyysin etsimään kepin, jonka Super sitten löysi. Onneksi, sillä itse en tiennyt missä se oli mutta tiesin jo seuraavan janan päätepisteen.

Toisen janan otimme oikealle. Nyt oli taas vähän samaa ongelmaa ilmassa mutta sain sitten Superin ohjattua eteenpäin. Jäljen Super nosti hienosti, tosin tarkisti takajälkeä ehkä sen 5 metriä mutta lähti sitten jäljestämään mutta ajoi taas kepin ohi. Otin Superin haltuun ja menin kolmannelle janalle. Tämä suoritus oli hyvä! Myös keppi löytyi. Neljäs jana oli taas oikealle. Nyt tämä myös onnistui, vaikkakin kepin löytämiseen menikin aikaa. Maastossa kasvoi hyvin korkeaa mustikanvarpua, joten se oli melko vaikeasti työstettävää pienelle bordercollielle. Viides jana oli nappisuoritus. Keppikin löytyi moitteettomasti. Päätin kuitenkin ottaa vielä sen ensimmäisen oikealle lähtevän janan uudestaan. Siis sen, jota olimme jo talloneet. Super nosti jäljen, ajoi sitä ja nosti kepin. On se pähee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti