torstai 23. toukokuuta 2013

Maahanmeno kadoksissa

Se on kyllä kumma, että aina jokin liike katoaa vähän ennen koetta. Teimme tosiaan eilen lenkin jälkeen lyhyen tottistreenin molempien junnujen kanssa. Ajatuksena oli ottaa vain liikkeestä jääviä, luoksetuloa erikseen, noutokapulan heittoa ja luvan odottamista sekä tietysti eteenlähettämistä.

Aloitin treenin Superin kanssa. Super teki taas kerran aivan loistavaa seuraamista ja liikkeestä istuminen oli todella hieno mutta sitten tapahtui outoja asioita: Super ei mennyt maahan vaan tarjosi istumista. Maahanmenohan on Superin lempiliike, joten vähän tämä minua hämmästyttää. Virhe tapahtui useamman kerran. Teinkö taas itse jotain outoa vai mitä mutta sain kuin sainkin sitten lopuilta Superin maahan. Koehan on vasta sunnuntaina, ja Super lähtee serkkuni luo Kuopioon huomenna aamusta, joten ehtiihän tässä vielä hinkata liikkeitä valmiiksi hurumycket - eli ei. Muut liikkeet onnistuivat hienosti. Noudossakaan Super ei enää varastanut.

Kiian kanssa meni kyllä nappiin meidän tottistreeni. Kyllähän Kiia edelleen edistää seuraamisessa, jos minulla ei ole nakkia kädessä mutta kontakti on kyllä nyt kiitettävän hyvä. Myös eteenlähettämiset onnistuivat moiteettomasti.

Kotiin tultuamme otin vielä molempien kanssa hyppyjä. Superin maksimikorkeus oli 90 cm ja Kiian 100 cm. Molemmat menevät kyllä hypyn yli mutta Super tahtoo vielä ponnistaa jotenkin pöljästi niin, että potkaisee takajaloilla estettä. Kiia puolestaan liitelee. Lauantaina nähdään, liiteleekö kapula suussa takaisin päin.

Illasta menemme vielä kerran hakutreeneihin. Kiia parka ei pääse aksaamaan mutta ensi viikolla sitten on Kiian vuoro päästä kentille torstaina. Nythän kaksi torstaita on mennyt haun parissa. Tulevana perjantaina aion mennä Kiian kanssa tokotreeneihin tekemään tunnaria, ohjattua ja ruutua. Jospa me pääsisimme jossain vaiheessa uudestaan kehiin myös tokon puolella. Nyt tahtoo kaikki treeniaika mennä pk-puolen juttuihin. Aika on rajallista minullakin, vaikka minulla onkin keskimääräisesti enemmän tunteja vuorokaudessa kuin muilla tai niin monesti uskotaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti