maanantai 12. elokuuta 2013

Agia, tokoa, näytelmiä, tokoa, näytelmiä...

Nyt on ollut taas niin haipakkaa, että alkaa tämäkin kone hyytyä. Torstaina meillä oli agilitytreenit, jotka menivät oikein mukavasti. Perjantaina lähdin Superin, Kiian ja Rainan kanssa Pieksämäen kautta Kuopioon. Pieksämäellä kävin tekemässä Kiialle zetaa, luoksetuloa, ruutua, metallinoudon, tunnarin, ohjatun ja kaukkarit. Näistä puolet menivät hienosti ja puolet ei niin hienosti. Zetassa ensimmäinen pysähtyminen eli liikkeestä seisominen ei onnistunut ja niinpä vaihdoin lennosta järjestystä ja tein sitten istumisen, seisomisen ja maahanmenon.

Luoksetulo oli nyt hyvä. Me like. Tässä olemme menneet huimasti eteenpäin. Myös ruutu oli hyvä. Samoin metallinouto mutta sitten alkoi häröily. Tunnarissa Kiia jälleen kerran haisteli hampailla mutta toi aina oman. Ei malttanut työskennellä huolella vaan hoppuili. Ohjatussa oikeanpuoleinen ei onnistunut ensimmäisellä lähetyksellä vaan vasta toisella. Mikä tässä oikein mättää. Kun teen tätä itsekseni, onnistuu aina ja kun teemme tätä liikkuroidusti, ei onnistu. Plaah...

Kaukkareissa oli enemmän virtaa kuin malttia. Kiia ei tehnyt teknisesti hyvää työtä ja tahtoi vielä siinä kävelläkin vastaan. Mietin, että olisikohan syynä ollut nälkä. Pitänee ensi kerralla treenata vähän aikaisemmin, eikä puoli 9 illasta.

Superin kanssa tein tottista. Teimme taas vauhdikkaita pitkän matkan noutoja kilosella. Nämä alkavat näyttää hyvältä. Tein myös esteiden kanssa pelkkää malttamista eli heitin kapulan mutta palkkasin odottamisesta ja lähdin seuruuttaa koiraa, enkä lähettänytkään kapulalle.

Lauantaina ajoimme Joensuuhun näytelmiin. Illasta kävimme vielä tekemässä Kiian kanssa tokoa ja Superin kanssa tottista. Mukana meillä oli Kiian poika, Oiva. Kiia teki taas hienoja luoksetulon stoppeja, hyvän ruudun mutta taas oli ongelmia tunnarin, ohjatun ja kaukkareiden kanssa. Kaukkareissa vaihdot onnistuvat moiteettomasti läheltä mutta kaukaa käskytettynä pakka hajoaa. Malttia siis treeniin. Näitä on nyt hinkattava joka päivä jotta tyttö suorastaan turtuu, eikä nostata kierroksia turhan korkealle.

Superin tottistreeni oli ihan mallikas. Olen saanut vauhtia luoksetuloon ja kilosenkin nouto alkaa näyttää ihan hyvältä. Oikealle kääntymisiä pitää hioa lisää sekä eteenlähettämistä.

Sunnuntaina oli taas näytelmiä ja illasta ajelin kotiin. Tänään olisi hakutreenit. Huomenna pidetään vapaata (paitsi Kiia, joka saa tehdä kaukkareita ja tunnaria nyt joka päivä). Keskiviikkona ajellaan BH-kokeeseen Padasjoelle. Torstaina olisi agilityä ja perjantaina taas vapaata. Lauantaina on tokokoe Pieksämäellä ja sunnuntaina järjestän tokokokeen Laukaassa. Sitten olisi taputeltu tämän viikon treenit ja harrastukset. Mietin jo, etten osallistuisikaan seuraavan viikonlopun agilitykisoihin Jyväskylässä, kun sunnuntaina 25.8. juhlistamme Tuomaksen syntymäpäivää ja jossain välissä pitäisi ehtiä leipomaakin. Jospa sittenkin kurvaisimme Kiian kanssa omissa kisoissa kuun lopussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti