maanantai 19. elokuuta 2013

Pieksämäen tokokoe

Olimme lauantaina kisaamassa Pieksämäellä Kiian kanssa ja täytyy sanoa, ettei nyt ihan mennyt putkeen. Koiralle tapahtui pari kämmiä ja ohjaajalle yksi. Ei siis olla tasoissa ;) (Pitänee muistuttaa, että kaikki koiralle tapahtuneet kämmit ovat ohjaajan kämmejä, sillä kysehän on vain treenin puutteesta.)

Kokeen jälkeen otin Superille tottistreenin. Se oli kyllä ihan hyväilmeinen treeni. Tykkäsin. Tein siis seuraamista sekä liikkeestä jäävät. Teimme myös vauhdikkaan luoksetulon. Myös kilosen kanssa temppuilimme. Esteillä harjoittelimme odottamista. Metrisellä onnistui ekalla yrittämällä, vinoesteellä vasta toisella. Illasta vielä jumppautin Superilla kaukkareita. Jospa meillä alkaisi kohta olla tämä pk taputeltu tältä vuodelta (lähinnä siis tottiksen kannalta) ja voisimme siirtyä tokon puolelle.

Kiian kanssa olen nyt tehnyt joka ilta kaukkaritreeniä. Kiia tarvitsee kovasti rutiinia näihin vaihtoihin. Vaikka lauantaina tuntui siltä, että antaapi olla taas vähän aikaa koko tokossa kisaaminen, niin jo kotiin ajeltuani mieli oli muuttunut. Eiku uutta ilmoa menemään...

Viime viikon treenit tosiaan jäivät sitten vähiin, kun meillä on koko etupiha remontissa, niin mieheni oli kaivurihommissa ja minä illat kotosalla poikien kanssa. Kiian kokeen kannalta tämä ei ollut kenties se parhain vaihtoehto mutta minkäs teet. Aina ei voi olla menossa.

Jospa me saisimme nuo pihahommat kohta sellaiselle mallille, että minullakin liikenisi aikaa treenata tyttöjä edes sen 3 kertaa viikossa (+ sisätreenit kotosalla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti