tiistai 24. joulukuuta 2013

Ehkä sittenkin?

Sunnuntaisesta vallan innostuneena menin sitten eilen vielä illasta treenaamaan hyppytekniikkaa, etenemistä ja keppejä maneesille. Hyppytekniikassa käytin taas perussarjaa. Kuvasin suorituksemme mutta koska olin itsekseni, tarkennus ei ollut aina täysin kohdillaan. Myöskään vanha ja rahnainen koneeni ei meinaa jaksaa pyörittää videoita, niin niiden editointi on tätä nykyään mahdotonta. Pätkin videoita ääniraidan perusteella, koska kuva laahaa niin pahasti perässä. Ai niin, aivan ensimmäiset toistot eivät menneetkään kameralle. Painon väärää starttinappulaa, joten tässä on vain yksi suoritus malliksi. Tuota treeniä kun ei oikein voi loputtomiin toistaa. Korkeus kolmessa ensimmäisessä 25 cm ja viimeisessä 60 cm.


 Tämän jälkeen innostuin tekemään taas samanlaisen etenemistreenin mitä sunnuntaina. Super ei ole supernopea mutta riittävän nopea, kunhan tietää minne pitää mennä. Mielestäni myöskään hyppytekniikassa ei ole enää sellaisia ongelmia mitä aikaisemmin. Edelleenhän Supra tahtoo hypätä epätaloudellisesti turhan korkealle mutta katse on kuitenkin nyt eteenpäin, eikä minuun.


Aivan lopuksi muistuttelin tytön mieleen keppejä. Hyvinhän tuo ne muisti. Vauhtia saisi tosin olla vielä enemmän ja katse suuntautua vieläkin eteenpäin mutta pitää nyt muistaa, ettemme ole tehneet näitä tämän vuoden puolella kuin yhden kerran aikaisemmin ja senkin heinäkuussa. Laskekaapa montako kertaa sanon:"Jes! Taitava!" :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti