perjantai 13. joulukuuta 2013

Pihatreeniä tuulisella säällä

Tänään päätinkin pitää vapaapäivän, kun lähdemme ajelemaan Helsinkiin viikonlopun viettoon näyttelyjen merkeissä. Koska treenipaikat menivät nollakelin ja sitä seuranneen pakkasen myötä, sopeuduin tilanteeseen ja päätin treenata pienesti kotitiellämme. Onneksi minun ei tarvinnut taaskaan treenata yksin vaan sain kaveriksi puhurituuli. Selän kun käänsin, oli kaverini laittanut ruudun uuteen uskoon.

Ja kun käänsin selkäni, niin tuuli oli jo tehnyt tepposensa.

Superin kanssa aloitin hyppytekniikkatreenillä. Emme ole pystyneet treenaamaan tätä ihan niin ahkerasti mitä toivoisin. Tämä nyt johtuu yksinkertaisesti siitä, etteivät liukkaat kelit ole sitä sallineet. Tämän jälkeen teimme metallinoutoa hypyn kanssa, kun kerran oli hyppykin pihalla. Super tuli takaisin ravaten mutta toisaalta olihan alusta aika liukas tai ainakin sorainen. Hyppynoudon jälkeen teimme ohjattua. Ensimmäinen oikealle onnistui täydellisesti mutta ensimmäinen vasemmalle ei niin hyvin. Super lähti kääntymään hienosti vasemmalle mutta pongasi ensin keskimmäisen kapulan ja lähtikin hakemaan sitä. En siis ollut vienyt kapuloita alussa vaan haetutin "samoja" kapuloita. Aloitimme alusta ja nyt onnistui nouto merkkeineen päivineen. Tämän jälkeen teimme ruutua ensin vasemmalle. Olen selkeästi saanut opetettua Superista toispuoleisen, vaikka olen mielestäni tehnyt tasaisesti molempia suuntia. Super oli selkeästi epävarmempi vasemmalle lähetettäessä. Kuikuili ruutua oikealta. Sain kuitenkin toisella käskyllä ruutuun ja tästä bileet pystyyn. Tein vielä yhden toiselta puolelta ja yhden vasemmalle kertaalleen. Sitten siirsin merkin lähemmäksi ja tein siltä lähetyksiä ruutuun kaksi vasemmalle ja kaksi oikealle. Teimme myös jääviä ja niistä seuraamaan lähtemisiä. Teimme myös kaukkareita läheltä. Ivan loppuun teimme neljä luoksetulon stoppia ja näyttelytreeniä.

Kiian kanssa aloitin treenin ruudulla. Ajatuksena vahvistaa välitöntä maahanmenoa ruudussa. Hassua, kun tätäkin on erikseen treenattava mutta mitäs olen opettanut, että ruudussa on aina ruokaa. Jos ei sitä näy, on se haistelemalla etsittävä. Ohjatussa ajatuksena oli tehdä vain merkkiä ja tulipa tarpeeseen, sillä Kiia ampaisi kapuloille. Tästä palaute ja kaksi merkkiä. Teimme myös yhden hyppynoudon ja näyttelytreeniä.

Nämppä sai harjoitella vain hillittyä kehäkäytösrä eli ravaamista hihnassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti