maanantai 29. heinäkuuta 2013

Tokoa, tokoa ja taas tokoa

Perjantaina tosiaan kävin Kiian kanssa tokoilemassa kisaavien ryhmässä. Tein ainoastaan luoksetulon stoppeja, ruutua sekä maahanmenojen aloituksia. Ihan ok treeni omine virheineen. Ei siitä sen enempää.

Lauantaina en päässytkään hakutreeneihin mutta olipahan aikaa sitten siivota kotosalla ja leipoa sämpylöitä sekä marjapiirakka.

Sunnuntaina ajelimme Pieksämäelle tokoilemaan. Superin kanssa tein vain ja ainoastaan kaksi ruutuun lähetystä merkiltä sekä yhden eteenlähetyksen.

Kiian kanssa sen sijaan teimme koko setin läpi. Seuraaminen oli ihan ok muuten mutta juoksussa tahtoo irrota ja sitten oikealle käännökset ovat huonoja. Niitä siis pitää alkaa hioa oikein kunnolla.
Zetan eka stoppi, seisominen, ei onnistunut ensimmäisellä yrittämällä mutta toisella yrittämällä saimme ehjän suorituksen kokonaisuudessaan. Luoksetulon eka stoppi onnistui hyvin. Myös maahanmeno onnistui, koska annoin vahvan vartaloavun. Näitä maahanmenoja on nyt hinkattava. Samperin apina, kun alkaa kytistää palkkaa. ;)

Ruutu oli hyvä. Tosin vapautin heti maahanmenon jälkeen. Tein kävelykuvion erikseen ja aivan treenin lopussa teimme kolme ruutuun lähetystä nopealla vapautuksella. On tämä yhtä tasapainottelua. Ohjatussa otimme oikean kapulan. Hyvin Kiia teki merkin ja haki aivan oikean kapulan.

Tunnarissa sen sijaan oli ensimmäisellä yrittämällä liikaa vauhtia. Kapulat nimittäin menivät toisiaan liki ja niinpä Kiia toikin minulle sitten kaksi kapulaa samalla kertaa. Toisella yrittämällä suoritus oli oikein mallikas.

Metallinoudossa kokeilin ensin pienellä kapulalla noutoa. Ote oli epävarma niin, että Kiia tiputti kapulan maahan. Nosti sen toki siitä itsenäisesti mutta silti. Eikan neuvosta kokeilin sitten keskikokoista kapulaa ja nyt ote oli varma ja suoritus muutenkin varsin tyylikäs. Pitänee siis käyttää jatkossa sitä keskikokoista kapulaa.

Kaukkareissa Kiia eteni taas noin 1/2 mittansa verran. Seiso-maahan ja seiso-istu vaihdot ovat huonoimmat. Kiiahan osaa oikean tekniikan mutta vain läheltä eli noin 5-6 metristä. Sitten kun menen kauemmaksi, alkaa tekniikka olla epäpuhdasta. Tätähän vain toistojen kautta varmuutta. 

Kaiken kaikkiaan ihan rohkaiseva treeni Kiian kanssa. Jopa siinä määrin, että olen jo laittanut ilmon seuraavaan koitokseen elokuulle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti