sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Melkein triplatulos

Kisattiin eilen Kiian kanssa omalla kotikentällä agilityssä. Ilma oli suosiollinen ja tunnelma muutenkin oikein mukava. Tuomarina oli Anders Virtanen. Kaksi ensimmäistä rataa oli agilityratoja ja kolmas oli hyppyrata. Radat vaikuttivat tutustumisvaiheessa todella haastavilta. Koko ajan oli jotain pientä vääntöä ja haastetta mutta kyllähän sitä pitääkin olla. Tulostaso ei ollut huima, ei edes mineissä ja medeissä. Sama meininki jatkui makseissa, vaikka paikan päällä oli ihan SM-tasolla kisaavia koirakkoja. A-radalla ei tullut yhtään puhdasta nollaa. Tämä ei ollut omiaan luomaan uskoa omaan suoritukseemme mutta ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäkööt :)

Ensimmäisellä radalla Kiia varasti lähdössä, minkä vuoksi jouduin heti alussa korjaamaan ja saimme ensimmäisen kiellon. Toinen kielto tuli puomin jälkeisen elämän jälkeen. Puomilta 90 asteen kulmassa oli pituus ja minä juoksin puomin eteen tekemään valssin ja mitä ilmeisemmin estin Kiialta täyden näkymän pituudelle. Näiden kahden kiellon lisäksi otimme puomilta kontaktivirheen ja yksi rima tippui siinä alun hässäkässä. Mutta hei, me teimme tuloksen.

Toisen radan alussa Kiia pysyi hyvin ja rata alkoi hienosti. Sain Kiian taipumaan kepeillekin melko haastavasta kulmasta. Muurilta tuli yksi palikka alas ja tietysti puomilta kontaktivirhe. Aikammekaan ei ollut miljoonan valovuoden takana voittajasta.

Hyppärille lähtiessä tavoitteena oli tehdä triplatulos mutta Kiia päätti toisin ja karkasi lähdöstä. En ehtinyt mukaan ja hylky tuli jo toisella esteellä. Loppu meni hienosti ja käsiajan mukaan aikakin varsin passeli. Mikä parasta, hyppäriltä ei tullut yhtään kontaktivirhettä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti