tiistai 11. kesäkuuta 2013

Aksaa, hyppytekniikkaa ja kaukkarijumppaa

Tulimme eilen huippuhienosta Latvian reissusta kotiin. Nina oli käynyt hakemassa Kiian Markkasten luota treeneihin, niin minulla ei ollut hirveä kiire minnekään ja sain hetken olla poikien kanssa, jotka olivat niin kovasti jo iskää ja äitiä ikävöineet. Hain Kiian Vihtavuoren kaukalolta seiskan jälkeen ja lähdin sitten neljän paimentytön kanssa juoksulenkille Peurunkaan.

Kävin huitasemassa kevyen seitsemän kilsan lenkin, jonka päätteeksi päätin ottaa Superille pihalla hyppyestettä sekä kaukkareiden seiso-maahan ja seiso-istu -vaihtoja. Tein Superille yhteensä kahdeksan toistoa eri korkeuksilla: 75 x 2, 80 x 2, 85 x 2 ja 75 x 2. Voltista huolimatta Super edelleen lähtee esteelle täysin estoitta mutta ikävä kyllä hyppää keräten takajalkansa alleen. Este ei kyllä kolissut ja hyppy oli ilmava. Seuraavaan treeniin otan avuksi eteen pari kolme matalaa (max 20 cm) estettä, jotta saisin Superin aukaisemaan hyppytekniikkaansa.

Lopuksi jumppasin takapihalla seisomisesta maahan -vaihtoja ja seisomisesta istu -vaihtoja. Näyttäisi vähän siltä, että tyttö alkaa pikku hiljaa hoksata, mistä tässä on oikeasti kyse. Tänään, jos hyvin käy, pääsemme hakumetsään. Jos treenejä ei ole, mennään sitten jälkeilemään ja/tai tokoilemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti