tiistai 4. kesäkuuta 2013

Iltakisat Jattilassa

Eilen oli vuorostaan agilitykisat Jattilassa. Menossa mukana Kiia ja mä... Kinkereihin osallistuivat myös Superin siskotyttö, Theba ja Vellu. Sara oli kannustusjoukoissa mukana. Tuomarina oli Minna Räsänen.

Ensimmäinen rata meni yllättävän hyvin. Saimme sieltä vitosen, kun yksi rima tipahti minun huudettua Kiian ollessa juuri riman päällä. Hyppäriltä tulikin sitten hylätty, kun viimeinen keppiväli jäi suorittamatta ja Kiia ehti sukeltaa putkeen. Alla oli kyllä jo kaksi pudettua rimaa.

Vaikka tulokset eivät olleet kummoiset, olin todella tyytyväinen meidän molempiin ratoihin. Saimme ehjät, kokonaiset suoritukset. Ensimmäisellä radalla oli vain yksi täpärä pelastus, joka sekin onnistui. Tulipa pari minut jo jonkin aikaa tuntenutta ihmistä antamaan posiitivista palautetta siitä, kuinka olen ohjaajana kehittynyt. Kuten kaikki tietävät, treenaan agilityä suhteellisen vähän, noin 3-4 krt/kk. Tämän lisäksi Kiia oli tauolla syyskuusta lähtien tuonne huhtikuuhun. Olemme siis ehtineet treenailemaan agilityä muutaman hassun kerran reilun puolen vuoden tauon jälkeen. Myös omat mammalomani eivät ole vieneet tätä harrastusta kovaa vauhtia eteenpäin.

Illassa lienee parasta parin entisen treenikaverin seura mutta ennen kaikkea Theban, Vellun ja Saran näkeminen. Theba ja Vellu tekivät kaksi nollaa, joista toinen oli täpärästi (+0,09 s) yliaikanolla. Harmillisesti tästä 0,09 sekunnista jäi Theban ja Vellun menolippu SM:iin saamatta mutta voivat he silti olla itsestään todella ylpeitä. Hienoa työtä tekivät. Vellu ohjasi coolisti radat alusta loppuun saakka. Upeaa katseltavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti